Select your Top Menu from wp menus

BECS a inițiat o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății

Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor /BECS/ a înaintat astăzi o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Ala Nemernco, comunică MOLDPRES.

Textul moțiunii a fost citit în plen de Vladimir Odnostalco și vizează ”gestionarea ineficientă a crizei sanitare, cauzată de pandemia Covid-19”.

Regulamentul Parlamentului prevede că moţiunea simplă se supune dezbaterii în ședința plenară a Legislativului, fiind însoţită de avizul comisiei permanente de profil. Avizarea se face în termen de până la 7 zile lucrătoare de la data depunerii moţiunii. Dezbaterea moţiunii simple în ședința plenară are loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/becs-a-initiat-o-motiune-simpla-impotriva-ministrului-sanatatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19