Select your Top Menu from wp menus

Beckham a semnat cu PSG. Fotbalistul îşi va dona salariul către proiecte caritabile

Fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei, David Beckham, a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului cu gruparea franceză Paris Saint-Germain, el precizând că salariul pe care urmează să-l încaseze va fi donat în scopuri caritabile, scrie MEDIAFAX.

„Chiar dacă am semnat un contract valabil doar până la finalul sezonului, simt că fac parte din acest proiect pe un termen chiar mai lung. Nu voi lua niciun salariu de la PSG în aceste cinci luni, toţi banii pe care ar urma să-i încasez vor fi donaţi către actele caritabile alături de care PSG lucrează. Sunt mândru să fac asta. Simt că îi ajut pe copiii aflaţi în dificultate, iar PSG s-a alăturat acestui proiect care nu s-a mai făcut nicăieri în lume”, a spus Beckham.

David Beckham a afirmat că nu se aşteaptă să evolueze titular la PSG dacă nu merită. „Nu mă aştept să fiu titular, ci voi intra pe teren doar dacă voi lucra mult. Sunt fericit să fac parte din acest club care va creşte foarte mult. Aş fi venit la Paris chiar dacă echipa nu era calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Faptul că este calificată în această fază, este un bonus, având în vedere că nu am mai jucat în această competiţie de câţiva ani”, a completat Beckham.

David Beckham va purta la PSG tricoul cu numărul 32, iar înainte să semneze contractul a efectuat vizita medicală.

Beckham era liber de contract de la finalul anului, după ce contractul cu LA Galaxy a expirat.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/beckham-a-semnat-cu-psg-fotbalistul-isi-va-dona-salariul-catre-proiecte-caritabile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19