Select your Top Menu from wp menus

Bătaie între Moşi Crăciuni şi trecători VIDEO

Mai mulţi Moşi Crăciuni, adunaţi la un festival (Santacon) care se desfăşoară anual la New York, şi-au împărăţit cu generozitate pumni şi picioare şi s-au luat la bătaie chiar şi cu simplii trecători.

Scenele au fost surprinse în faţa unui bar din metropola americană, unde mai mulţi bărbaţi costumaţi se adunaseră la festivalul dedicat lui Moş Crăciun.

Localnicii care stau în apropierea barurilor se plâng frecvent de asemenea incidente, deoarece oamenii se îmbată şi se iau la bătaie. Şi anul acesta s-a întâmplat acelaşi lucru, bărbaţii costumaţi în Moş Crăciun au petrecut prea mult şi au uitat în totalitate de spiritul Crăciunului.

Trecătorii care au încercat să-i despartă au căzut şi ei victime colaterale în încăierare.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bataie-intre-mosi-craciuni-si-trecatori-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19