Select your Top Menu from wp menus

Băsescu: Dacă Guvernul Sturza nu obţine votul Parlamentului, Plahotniuc merită expulzat

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a declarat, duminică, că dacă Guvernul Sturza nu va obţine luni votul Parlamentului moldovean din cauza lui Vladimir Plahotniuc, acesta ar merita expulzat din Republica Moldova, criticând totodată abordarea Bucureştiului în ceea ce priveşte relaţia cu Chişinăul.

El a precizat că a „schimbat păreri” cu preşedintele Nicolae Timofti pe 1 ianuarie, când s-au felicitat, şi a avut cuvinte de laudă pentru nominalizarea lui Sturza ca premier şi pentru guvernul „curat” pe care acesta l-a propus.

Băsescu a comentat că i se pare ciudat că autorităţile române au acceptat ca Plahotniuc să aibă alt nume în paşaportul românesc decât în cel moldovean. „Dubla cetăţenie nu înseamnă şi două nume. Trebuia să îl cheme tot Plahotniuc şi în paşaportul din România, iar cine i l-a făcut are o problemă”, a subliniat el.

detalii pe mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/basescu-daca-guvernul-sturza-nu-obtine-votul-parlamentului-plahotniuc-merita-expulzat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19