Select your Top Menu from wp menus

Başcanul Mihail Formuzal a cerut convocarea unui referendum în Găgăuzia despre orientarea externă a R.Moldova

Guvernatorul autonomiei găgăuze, Mihail Formuzal a solicitat Adunării Populare de la Comrat să convoace un referendum consultativ pentru a afla opinia localnicilor despre orientarea externă a Republicii Moldova.

Bașcanul Formuzal propune ca cei peste 100 de mii de alegători din autonomie să fie întrebați dacă doresc aderarea Republici Moldova la Uniunea Europeană, la Uniunea Vamală eurasiatică sau la nici una.

Bașcanul nu spune în inițiativa sa când ar dori să aibă loc referendumul. Autoritățile de la Chișinău nu au comentat deocamdată inițiativa.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bascanul-mihail-formuzal-a-cerut-convocarea-unui-referendum-in-gagauzia-despre-orientarea-externa-a-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19