Select your Top Menu from wp menus

Bașcanul, luat la pumni în executivul Găgăuziei. VIDEO

Bătaie în ședința executivului Găgăuziei. Bașcanul autonomiei, Mihail Formuzal, a fost lovit în piept de către președintele raionului Vulcănești, Serghei Cernev.

Spiritele s-au aprins în timpul discuțiilor despre posibila dizolvare a legislativului de la Comrat, scrie gagauzinfo.com.

Pe lângă primari, la ședința din 12 februarie și-au făcut apariția câțiva deputați din Adunarea Populară, reprezentanți ai administrațiilor raionale și circa o sută de oameni din diferite localități ale regiunii.

Formuzal a refuzat să înceapă reuniunea „pentru a nu face show pe toată țara”. Indignat, Cernev i-a tăiat calea și i-a spus „să stea jos și să asculte poporul” și i-a aplicat o lovitură în piept.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bascanul-luat-la-pumni-in-executivul-gagauziei-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19