Select your Top Menu from wp menus

Bașcanul Formuzal își repetă intenția de a convoca un referendum în Autonomia găgăuză

Bașcanul de la Comrat, Mihail Formuzal a declarat că nimeni nu-i poate interzice să consulte la un referendum opinia alegătorilor din autonomia găgăuză despre integrarea Republicii Moldova cu Uniunea Europeană sau cu Uniunea Vamală eurasiatică.
Într-o declarația publicată pe portalul gagauzia.md, bașcanul respinge acuzația președintelui Nicolae Timofti că s-ar opune cursului pro-european al Republicii Moldova și cea a premierului Iurie Leancă despre faptul că n-ar trebui să se amestece în politica externă.
Disputa lui Formuzal cu autoritățile centrale a fost declanșată de cerere acestuia adresată marți Adunării Populare de la Comrat de a organiza un referendum local despre orientarea externă a Republici Moldova.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bascanul-formuzal-isi-repeta-intentia-de-a-convoca-un-referendum-in-autonomia-gagauza/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19