Select your Top Menu from wp menus

Barroso: Dacă nu ar fi fost în UE, România și Bulgaria s-ar fi aflat sub presiunea Rusiei

Aderarea României și Bulgariei la Uniunea Europeană în 2007 a fost decizia corectă, a declarat, într-un interviu pentru Berliner Zeitung, președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, adăugând că alternativa ar fi fost un spațiu al nimănui sau sub presiunea Rusiei, relatează luni agențiile Novinite și Focus News.

„Sunt conștient că sunt multe lucruri care nu sunt în regulă în cele două țări. De aceea monitorizăm cu atenție situația prin Mecanismul de Cooperare și Verificare”, a spus Barroso.

„Care ar fi fost alternativa? Să lăsăm Bulgaria și România într-o zonă intermediară, într-un spațiu al nimănui? Să devină instabile la fel ca alte țări din afara UE?”, a adăugat el.

„Imaginați-vă că Bulgaria și România nu ar fi fost membre ale UE astăzi. Cel mai probabil ar fi fost supuse unei presiuni puternice din partea Moscovei”, a mai declarat președintele CE.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/barroso-daca-nu-ar-fi-fost-in-ue-romania-si-bulgaria-s-ar-fi-aflat-sub-presiunea-rusiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19