Select your Top Menu from wp menus

Barbie, femeia care îşi foloseşte fundul pe post de tavă! VIDEO

Barbie Edwards este o femeie în vârstă de 42 de ani din Washington, America. Blonda cântăreşte 226 de kilograme şi are un mare atu fizic, care o ajută să facă foarte mulţi bani. Este vorba de posteriorul ei.
În doar câteva luni, americanca a reuşit să adune o sumă impresionantă de bani, mai exact 18.000 de lire sterline. Şi asta pentru că s-a lăsat filmată în timp ce susţine sau balansează obiecte de tot felul pe fundul ei.

Internauţii dau bani grei pentru a putea vedea ce este în stare să facă Barbie cu posteriorul ei impresionant. Ea are 4.000 de admiratori pe internet.

Blonda, care este divorţată şi are trei copii, îşi foloseşte fundul pe post de masă, raf sau tavă.

De altfel, ea are planuri mari, dorindu-şi să ajungă în Cartea Recordurilor cu fundul ei drept „cel mai mare raft uman”.

„La început, uram faptul că am coapsele şi fundul mari. Când am început să mă filmez, mi-am schimbat radical părerea. Raftul de pe fundul meu are o carieră proprie şi nu doresc sub nicio să schimb acest lucru”, a declarat Barbie.

sursa: click.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/barbie-femeia-care-isi-foloseste-fundul-pe-post-de-tava-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19