Select your Top Menu from wp menus

Bărbatul care a muşcat penisul vecinului a fost pedepsit

Un bărbat care şi-a atacat vecinul, muşcându-l de penis, va rămâne mulţi ani după gratii, dat fiind faptul că judecătorul s-a îngrozit de gestul lui, mai ales că toată cearta a pornit de la volumul ridicat al unui Xbox.
Jason Martin, un bărbat de 41 de ani, a fost arestat la scurt timp după ce şi-a muşcat vecinul de penis, prin pijamale, având încă sânge la gură atunci când a fost prins, potrivit Mirror, citata de Romania TV.

Inedit este faptul că incidentul a pornit de la un Xbox, dat prea tare, lucru care l-a deranjat atât de rău pe agresor încât a recurs la un gest ieşit din comun, care i-a speriat până şi pe procurori. Doctorii au reuşit să trateze victima, cusând penisul la loc, dar vecinul a suferit dureri groaznice, aşa cum nu „a simţit vreodată în viaţa lui”.

„A fost o muşcătură minoră. Am muşcat de unde am putut, nu am realizat că era vorba de testiculele lui”, a recunoscut inculpatul, cu toate că în timpul procesului obişnuia să declare: „Nu am făcut asta. Eu nu sunt homosexual. Doar gândul de a pune penisul unui bărbat în gura mea…asta nu este pentru mine. Nici pentru un milion de ani nu aş face asta”.

Martin a primit o pedeapsă pe măsura faptei, şapte ani pentru intenţia de rănire şi un an pentru şofat periculos, având destul timp să se gândească la faptele sale.

sursa: romaniatv.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/barbatul-care-a-muscat-penisul-vecinului-a-fost-pedepsit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19