Select your Top Menu from wp menus

Banii FISM-ului destinaţi pentru Orhei, lasă reci firmele de construcţii orheiene.

Astăzi, în incinta primariei Orhei,  a avut loc deschiderea plicurilor cu oferertele pentru selectarea companiei de construcţie care va executa lucrarile  de reparaţie la 2 blocuri ale grădiniţei de copii nr. 2 din cartierul Slobozia Doamnei.
Doar doi agenţi economici s-au arătat interesaţi de a aplica pentru aceste lucrări, care sunt finanţate prin intermediul Fondului de Investiţii Sociale din Moldova.
Compania Jolisan-Termo , care işi are sediul la Chişinău, a prezentat o ofertă prin care se obligă să efectueze lucrările în 8 luni şi contra sumei de aproape 1,7 mln. de lei.
Un termen de 2 ori mai mic, adică de 4 luni, şi un preţ de cca 1 milion 615 mii de lei, a fost propus de întreprinderea Coceban Construct.
Câştigătoarea concursului urmează să fie stabilită de reprezentanţii FISM-ului, ulterior.
Deschiderea plicurilor cu ofertele concurentilor urma să aiba loc încă pe data de 20 august. Termenul a fost insa prelungit  până pe data de 3 septembrie.

In acelasi timp, eventualii pretendenti la executarea lucrarilor au putut sa afle despre concurs doar de pe site-ul FISM-ului, unde au fost publicate ambele anunturi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/banii-fism-ului-destinati-pentru-orhei-lasa-reci-firmele-de-constructii-orheiene/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19