Select your Top Menu from wp menus

Bani bugetari//Cine și ce contracte a obținut în preajma deschiderii taberei „Mioriţa” din Ivancea

În a doua jumătate a lunii curente,  urmează să își înceapă activitatea tabăra de odihnă a ‘Miorița’ din satul Ivancea.  În orice caz, acesta este planul autorităţilor raionale, pentru tabăra care este întreţinută din surse bugetare și se află în subordinea    Direcției Generale Educațe (DGE) Orhei.

Una din etapele financiare, destinată achiziționarii lucrăriilor şi produselor alimentare pentru tabăra  ‘Mioriţa’, a avut loc în luna mai. La mijlocul lunii trecute, contracte în suma totală de peste 670 de mii de lei au fost atribuite la 5 agenţi economici. Asta, în rezultatul unor proceduri de achiziţii publice desfăşurate de DGE Orhei.

Potrivit datelor Agenţiei Achiziţii Publice, patru din cei 5 operatori economici au câştigat în cadrul licitaţilor publice, organizate în scopul asigurării alimentaţiei copiilor care se vor odihni în tabără. Valoarea acestor contracte oscilează între cca 50 de mii şi peste 152 de mii de lei, iar cei care vor trebui să livreze alimentele sunt Brodețchi SRL, Promt-Tehno SRL, Fabrica de unt Floreşti şi Premium catering SRL.

Cel mai scump contract l-a obţinut un agent economic din alt domeniu – cel al construcţiilor. Spre deosebire de ceilalţi câştigători, COOP Remontnic a trecut prin procedura de cerere şi ofertă, fără publicare. Banii, în sumă de peste 236 de mii de lei, urmând a fi utilizați  pentru  reparația capitală a băii din cadrul taberei ‘Mioriţa’.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bani-bugetari-cine-si-ce-contracte-a-obtinut-in-preajma-deschiderii-taberei-miorita-din-ivancea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19