Select your Top Menu from wp menus

Banca Mondială va extinde finanțarea pentru reabilitarea drumurilor locale din R. Moldova

Banca Mondială (BM) va extinde finanțarea pentru proiectul de reabilitare a drumurilor locale din R. Moldova de la 55 de milioane de dolari la 80 de milioane de dolari. Despre aceasta a anunţat astăzi șeful de echipă al BM pentru Programul în domeniul transporturilor din R. Moldova, Simon Ellis.

Simon Ellis a apreciat faptul că s-a avansat la pregătirea proiectului pentru drumurile locale și și-a exprimat încrederea că acesta va fi definitivat cît mai rapid.

Despre intenţia de a susţine programul de îmbunătăţire a drumurilor locale au anunţat şi reprezentanţii Băncii Europene pentru Investiţii (BEI) şi ai Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), în cadrul întrevederii de astăzi cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/banca-mondiala-va-extinde-finantarea-pentru-reabilitarea-drumurilor-locale-din-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19