Select your Top Menu from wp menus

BAC-ul va fi supravegheat de ofițerii Centrului Anticorupție

Reguli stricte la examenele de Bacalaureat din acest an. În toate instituţiile de învăţământ, atât elevii cât şi profesorii care îi supraveghează vor fi păziţi de ofiţerii centrului anticorupţie.

Nimeni nu are voie să aibă telefon la el în timpul examenelor de BAC, profesorii care vor fi prinşi că încalcă regulamentul vor fi pedepsiți penal și nu vor mai fi implicați în procedura de examinare. Iar elevii care vor fi prinși copiind, vor repete bacalaureatul la anul viitor.

Elevii care din anumite motive nu s-au prezentat la examen, vor putea susţine probele la sesiunea suplimentară care va fi organizată după examenele propriu-zise. Ministerul Educaţiei anunţă că anul acesta, în premieră, vor putea susţine examenele de BAC la sesiunea suplimentară şi cei care au picat examenul, cu excepţia elevilor care au fost prinşi copiind.

Totodată, în trei licee din capitală: ”Mihail Kogălniceanu”, ”Gherghe Asachi” și Liceul Academiei de Știinţe examenele vor fi supravegheate de camerele de luat vederi.

Sesiunea de BAC începe pe data de 5 iunie și se va încheia pe data de 22 iunie. Rezultatele examenelor vor fi făcute public în circa o săptămână de zile.

sursa: 24h.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/bac-ul-va-fi-supravegheat-de-ofiterii-centrului-anticoruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19