Select your Top Menu from wp menus

Bărbatul care a VIOLAT fetiţa din Jora de Jos va sta 17 ani la PUŞCĂRIE

Şaptesprezece ani îi va petrece la închisoare un bărbat care în vara trecută a violat o fetiţă de 11 ani la Jora de Jos, Orhei. Condamnarea fost obţinută de procurorii din Orhei. Tragedia s-a produs în seara zilei de 20 iulie 2014, când bărbatul de 33 de ani după ce a chefuit timp de 2 zile la rudele sale a batjocorit minora . Atunci angajaţii Inspectoratului de Poliţie Orhei au stabilit că totul s-a întâmplat pe o toloacă din sat. În jurul orei 22, aflându-se sub influenţa alcolului, individul a aplicat forţa şi a întreţinut un raport sexual cu minora de 11 ani.
Imediat după comiterea faptei, suspectul a plecat într-o direcție necunoscută. Acesta fost reţinut în dimineaţa zilei următoare, în timp ce încerca să traverseze Nistrul cu barca pentru a ajun ge pe malul stâng al râului, în Transnistria.
Pe de altă parte un comunicat al Procuraturii Generale spune că totul s-a întâmplat în casa soacrei bărbatului , în grija căreia se afla minora în vârstă de 11 ani. Fetiţa a povestit despre cele întâmplate unui unchi, iar inculpatul care a reuşit să fugă, a fost reţinut două zile mai târziu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/babatul-care-a-violat-fetita-din-jora-de-jos-va-sta-17-ani-la-puscarie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19