Select your Top Menu from wp menus

Azil de câini, INUAGURAT la Orhei. FIGURANŢI centrali – şefii locali şi PREZIDENŢIABILA “Ravnopravie”

Photo Credit To Primaria Orhei

Astăzi, în cartierul Lupoaica al oraşului Orhei a fost inaugurat un azil pentru câinii maidanezi. Despre  eveniment anunţă Primăria Orhei într-un comunicat de presă care relevă că azilul a fost construit din surse extrabugetare la iniţiativa primarului Ilan Shor.

Azilul poate găzdui 100 de animale şi dispune de o linie fierbinte prin intermediul căreia locuitorii orașului Orhei vor putea sesiza grupul de intervenție despre animalele care trebuiesc prinse şi plasate într-un un loc sigur.

La evenimentul de inaugurare a participat conducerea de vârf a oraşului şi raionului, cu excepţia primarului Ilan Shor, care se află în arest la dimiciliu. Nu a lipsit însă Inna Popenco – cea care a fost înaintată la funcţia de preşedinte al republicii din partea MSPR “Ravnopravie, care este condusă de către  Ilan Shor. Declaraţiile candidatei  au fost reflectate pe site-ul Primăriei Orhei.

Menţionăm că la fel s-a procedat  şi  în cazul altui eveniment inaugural organizat zilele trecute, la încheierea  lucrărilor de reparaţie a străzii Negruzzi.  Prezidenţiabila „Ravnopravie”  Inna Popenco  mai beneficiază de promovare  şi pe profilul Primăriei Orhei de pe reţelele sociale, acolo fiindu-i postat spotul video preelectoral pentru alegerile care vor avea loc la  30 octombrie curent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/azil-de-caini-inuagurat-la-orhei-figuranti-centrali-sefii-locali-si-prezidentiabila-ravnopravie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19