Select your Top Menu from wp menus

Azi a fost înregistrat Partidul Sexului din Republica Moldova (PSRM)

Cel de-al 54-lea partid a fost înregistrat azi în Republica Moldova. Acesta se numește Partidul Sexului din Republica Moldova (PSRM). Formațiunea politică a prezentat listele cu semnături, iar după înregistrare va avea loc congresul de constituire al partidului. Acesta este compus în mare parte din politicieni și politiciene cu vechime, care declară că au practicat de mult timp îndeletnicirea menționată în denumirea partidului, inclusiv cu propriii concetățeni.

Printre obiectivele strategice pe care le urmărește partidul este creșterea natalității din Republica Moldova, care poate fi obținută doar prin practicarea sexului. Formațiunea propune introducerea stimulentelor financiare pentru actele sexuale, dar și crearea unui șir de distincții. Între altele  se propune introducerea medaliei ” Meritul Sexual” . Forma și designul medaliei vor fi adoptate la un referendum national.

Formațiunea se declară adepta ideii că moldovenii trebuie să aibă un copil pentru mama, un copil pentru tata, iar altul pentru țară. Totuși apariția formațiunii a stârnit un val de critici. Un fost prim-ministru din perioada guvernării comuniste a declarat că ideea cu cei trei copii, îi aparține, a fost făcută publică anterior și este hotărât să obțină remunerație pentru drepturile de autor, din partea PSRM. Totodată o altă formațiune parlamentară s-a declarat nemulțumită de faptul că abrevierea acesteia coincide cu cea a Partidului Sexului din Republica Moldova.
De menționat că o formațiune omonimă – Partidul Sexului există și în Australia.

Textul reprezintă un pamflet de 1 aprilie – ziua păcălelor și a glumelor


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/azi-a-fost-inregistrat-partidul-sexului-din-republica-moldova-psrm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19