Select your Top Menu from wp menus

Avocatul lui Filat: Nici o probă prezentată de Gurin în Parlament nu se regăsește în dosar

Avocatul lui Filat, Igor Popa a declarat ieri în cadrul emisiunii Politica de la TV7 că nici o probă prezentată de Corneliu Gurin, fostul procuror General pe 15 octombrie 2015 în Parlament nu se mai regăsește în dosar. Astfel, cele 250 de milioane care se vehiculau atunci nu s-au adeverit, potrivit avocatului.

„S-a vorbit de 250 de milioane care nu s-au adeverit. Pe masă nici nu e vorba de sume. Cele 40 de milioane la care se face referință sunt anumite rulaje efectuate de Shor, dar care nu au legătură cu Filat. Nu putem spune că sunt probate mijloace bănești într-o anumită măsură”, a comentat Popa.
Totodată, acesta a mai punctat că nici o probă anunțată de Gurin în Parlament nu se regăsește în dosar.
Amintim că Filat a fost reținut pe data de 15 octombrie 2015 în urma unui autodenunț a lui Ilan Shor. De atunci, de 5 luni Filat se află în arest preventiv, fiind deținut în penitenciarul 13 din capitală.

sursa: agora.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/avocatul-lui-filat-nici-o-proba-prezentata-de-gurin-in-parlament-nu-se-regaseste-in-dosar/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19