Select your Top Menu from wp menus

Avocații au contestat la CA prelungirea arestului la domiciliu pentru Ilan Șor

Avocații lui Ilan Șor au atacat cu apel decizia de prelungire cu 30 de zile a arestului la domiciliu, care a fost aplicată pe 18 august clientului lor.

Portalul Spitnik.md îl citează pe avocatul Denis Ulanov, care a declarat ca decizia Judecătoriei Buiucani 

este  ilegală și neîntemeiată. Procuratura nu a prezentat dovezi noi. Partea apărării însă și-a argumentat poziția cu destule dovezi. De asemenea, au fost  semnăturile a 17 mii de cetățeni moldoveni, care îl consideră nevinovat pe Ilan Șor și pledează pentru eliberarea acestuia, a declarat Ulanov.

Avocatul a mai ținut să sublinieze că Șor colaborează în continuare cu ancheta și că în poziția acestuia nu a intervenit nicio schimbare, notează Sputnik.

Amintim că primarul de Orhei, Ilan Șor,  se află în arest la domiciliul său din Chişinău de aproape 2 săptămâni, după ce a fost elberat din arestul de la CNA. Şor a fost arestat la sfârşitul lunii iunie, fiind învinuit într-un nou dosar de escrocherie în proporţii deosebit de mari şi spălare de bani. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/avocatii-au-contestat-la-ca-prelungirea-arestului-la-domiciliu-pentru-ilan-sor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19