Select your Top Menu from wp menus

Avocat: “Pana sa moara, Ion Butmalai a fost vizitat de Valeriu Strelet, dar si de alte persoane din PLDM”

Sarbatorile de iarna au pus frana in dosarul investigarii mortii lui Ion Butmalai.

Chiar daca de la moartea fostului deputat PLDM, Ion Butmalai, a trecut mai bine de o luna, ancheta bate pasul pe loc. Pana acum sunt rezultatele la 2 expertize: dactiloscopica si grafologica. Ultima a stabilit ca scrisul de pe foi luate de pe birou apartine lui Ion Butmalai. “Expertii au spus ca inscrisurile facute de Ion Butmalai erau facute in stare de agitatie, stare care nu are legatura cu sinuciderea, dupa parerea mea, ci cu o stare de ura, agresiune, exaltare.”, a declarat Ana Ursachi pentru PRO TV.

Avocatul a mai spus ca expertiza dactiloscopica a aratat ca pe arma din care s-a tras nu au fost gasite amprente, ceea ce sugereaza ca aceasta a fost stearsa, iar Butmalai a fost ucis.

Ursachi afirma ca Butmalai a fost vizitat cu o saptamana inainte sa moara de vicepresedintele PLDM, Valeriu Strelet, dar si de alti oamenii cu functii inalte din partid. “ discutiile erau agitate pe tema dezvaluirilor pe care urma sa le faca Butmalai si, desi nu a mai reusit sa le faca, lumea cunoaste ca poseda suficiente informatii, detinea o mapa. Spre regret, aceasta mapa nu o putem gasi nici pana acum, dar cautarile continua.” In replica, liderul PLDM a declarat ca acestea sunt niste prostii.

Avocatul spera ca dupa saratorile de iarna, ancheta sa isi revina.
Fostul deputat din partea PLDM, Ion Butmalai a murit impuscat in inima pe 9 decembrie.

sursa: inprofunzime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/avocat-pana-sa-moara-ion-butmalai-a-fost-vizitat-de-valeriu-strelet-dar-si-de-alte-persoane-din-pldm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19