Select your Top Menu from wp menus

Avioane RUSEŞTI ar fi ATACAT trupele ucrainene

Un punct fortificat în apropierea oraşului Debalţevo a fost atacat de 4 avioane de asalt ale armatei ruse.
Despre aceasta pentru media ucraineană a declarat un ofiţer ucrainean. Potrivit locotenentului major, 4 avioane de asalt au atacat punctul la ora 14.
Anterior se relata că 2 avioane de asalt SU-25 au mai atacat poziţiile batalionului-40 care apără împrejurimile.Primul atac ale celor 2 avioane a fost confirmat şi de luptătorii brigăzii a 92-a, care se află în partea de est a oraşului.
Potrivit media ucrainene deocamdată nu se cunoaşte dacă în urma atacului există victime.
Aproape de ora 15 speakerul operaţiunii antiteroriste din estul Ucrainei, Andrii Lîsenko a dezminţit informaţiile privind atacul aerian, adăugând că în regiune sunt condiţii meteo nefavorabile pentru zboruri.
În regiunea Debalţevo de câteva săptămâni au loc lupte intenste între trupele ucrainene şi separatiştii proruşi susţinuţi de armata ruseasca, care încearcă să pună mâna pe acest nod de transport strategic.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/avioane-rusesti-ar-fi-atacat-trupele-ucrainene/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19