Select your Top Menu from wp menus

AVEŢI CURAJ SĂ MÂNCAŢI AŞA CEVA? Ciorba de bolovan, o delicatesă ciudată

Ciorbă de bolovan! Chiar dacă nu sună prea bine, zeci de pofticioşi din Timişoara s-au înghesuit să guste din preparatul inedit. Ciorba a fost preparată de un bucătar român care susţine că mineralele din compoziţia bolovanului oferă, pe lângă savoare, o porţie bună de sănătate, scrie Romania TV.

Un bucătar din Timişoara a preparat o ciorbă dintr-un bolovan de granit, după o reţetă din Elveţia.

Bolovanul din granit este adus de la poalele muntelui Semenic, judeţul Caraş Severin special pentru ciorbă. Înainte să fie aruncat în oală alături de carne şi zarzavaturi, bolovanul trebuie încins la foc timp de 3 ore.

De lângă oală nu au lipsit nici pofticioşii care s-au încumetat să guste din ciorba minune. Dacă la noi în Romania pofticioşii au plătit doar 10 lei pe porţie, în alte locuri din lume ciorba de bolovan este o delicatesă. La un restaurant de lux, o porţie ajunge chiar şi la 200 de euro.

sursa: rtv.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/aveti-curaj-sa-mancati-asa-ceva-ciorba-de-bolovan-o-delicatesa-ciudata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19