Select your Top Menu from wp menus

Avertizare meteo: averse cu descărcări electrice, grindină și vijelie

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru zilele de 13 şi 14 mai avertizare cod galben de ploi puternice, descărcări electrice, grindină și vijelie, transmite IPN.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă şi duminică, pe timp de zi, vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, izolat cu grindină și vijelie în rafale de până la 15-20 m/s. Iar seara pe 13 mai și noaptea pe 14 mai pe arii extinse vor cădea averse cu 15-40 l/m2.

Sâmbătă, maximele vor varia între 24 şi 26 de grade Celsius, în timp ce duminică aceștia vor coborî până la 15-17 grade. Temperaturi scăzute se vor înregistra şi pe parcursul săptămânii viitoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/avertizare-meteo-averse-cu-descarcari-electrice-grindina-si-vijelie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19