Select your Top Menu from wp menus

Averea și interesele deputatului Boris Golovin originar din Chiperceni – în 2016 a cumpărat mai multe terenuri și s-a ales cu o mașină de 38 mii de euro DOC

Anul 2016 a fost unul cu spor pentru deputatul Boris Golovin, originar din Chipereni,Orhei. Potrivit declarației de avere și interese personale,  deputatul,  pe lângă mașina pe care o avea, și-a procurat un automobil Hunday Santa Fe, în valoare de peste 38 de mii de euro.

În 2016, în calitate de deputat, Golovin a primit un salariu de peste 149 de mii de lei și 0 îndemnizație t de peste 66 de mii de lei. Alte 40 mii lei i-a încasat  din activitatea didactică la Universitatea de Stat de Medicină și Centrul de Ecxelență ”Raisa Pacalo”. Pe lângă aceste sume , deputatul a primit și o pensie în marime de 36,3 mii lei.
Soția deputatului Boris Golovin, care lucrează și ea în Parlament, a primit un salariu de peste 108 mii lei și o pensie de peste 41 de mii de lei.
 Golovin declară că are în proprietate o casă, un apartament, două garaje și alte două  bunuri imobile.
Potrivit Declarației, în perioada 2015-2016 deputatul  a cumpărat 13 terenuri extravilane cu o suprafață totală de peste 10 ha . În conturile bancare arată că avea în 2016  peste 442 mii de lei, 62 de mii de euro și 31 mii de dolari. Tot în anul trecut,  acesta a contractat un credit de la BT Leasing Moldova, în valoare de cca 30 de mii de euro. 
Boris Golovin mai indică că este președinte al Asociației Obștești ”Prodalib” și fondator al Gospodăriei Țărănești ”Golovin Boris Pavel”.
În Parlament deputatul a ajuns pe lista PCRM – formațiune în din care a făcut parte timp de mai mulți ani, dar în 2016 a părăsit acest partid, după care a devenit  membru al PD.

Golovin Boris 2881 by  on Scribd


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/averea-si-interesele-deputatului-boris-golovin-originar-din-chiperceni-in-2016-a-cumparat-mai-multe-terenuri-si-s-a-ales-cu-o-masina-de-38-mii-de-euro-doc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19