Select your Top Menu from wp menus

„Avatar 2” se va filma în Noua Zeelandă. James Cameron își mută acolo familia

Deși James Cameron a filmat mare parte din ‘Avatar’ în locații superbe din statul american Hawaii, el s-a hotărât ca, pentru continuare, să apeleze la Noua Zeelandă, la fel ca Peter Jackson, cu trilogia ‘Stăpânul inelelor’.

Munca de postproducție și efecte speciale va fi efectuată de studiourile Weta din Wellington, Noua Zeelandă, studiouri co-fondate de Peter Jackson. Cameron a cumpărat 1.067 de hectare de pământ arabil, unde familia regizorului ar locui pe termen nedeterminat, scrie evz.ro.

„Adorăm peisajele sălbatice și spiritul oamenilor de aici și abia așteptăm să locuim la ferma noastră minunată. Sperăm să fim acceptați drept vecini buni și membri buni ai comunități în Wairarapa de Sud”, se precizează într-o declarație a familiei Cameron.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/avatar-2-se-va-filma-in-noua-zeelanda-james-cameron-isi-muta-acolo-familia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19