Select your Top Menu from wp menus

Autoturism cu zeci de mii de ţigări de contrabandă, din R.Moldova – în România

Politistii de frontiera din Botosani au  contracarat introducerea  in Romania, a cca 40.000  de tigarete de contrabanda, cu timbru de acciza R. Moldova. Tigaratele erau ascunse in diverse locuri ale unui Citroen inmatriculat in Romania, condus de un tanar cu dubla cetatenie,  romana si moldoveneasca.

Soferul a declarat ca tigarile nu ii apartin si ca a fost platit de catre doi cetateni moldoveni cu suma de 200 de euro pentru a conduce autoturismul din R. Moldova pana in municipiul Bucuresti.

In aceeasi zi de duminica, 26 august, peste 12.000 de tigarete  din R.Moldova au fost descoperite intr-un autocamion, punctul de trecerea a frontiererei Albita. Conducatorul caminonului, un cetatean roman, a ascuns articolele de contrabanda intr-un aparat frigorific si in plafonul cabinei camionului.

In ambele cazuri, tigarile au fost confiscate si desfasurate actiunile corespunzatoare  savarsirii infractiunilor de contrabanda si evaziune fiscala.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/autoturism-cu-zeci-de-mii-de-tigari-de-contrabanda-din-r-moldova-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19