Select your Top Menu from wp menus

Autorul atacului de la premiera filmului Batman, într-un cinematograf din Colorado, a încercat să se sinucidă în puşcărie

James Holmes, americanul acuzat de uciderea a 12 persoane la premiera filmului „The Dark Knight Rises”, din seria Batman, într-un cinematograf din Denver, în luna iulie a acestui an,  a încercat să se sinucidă în puşcărie.

Poliţiştii au declarat că James Holmes a fugit cu capul înainte spre un perete din celula închisorii şi a suferit leziuni care nu îi pun, însă, viaţa în pericol, scrie TMZ citat de b1.ro.

Atacatorul a mai încercat şi altă dată să se sinucidă, în timp ce stătea pe patul din celulă şi s-a aruncat pe spate, tot cu intenţia de a-şi sparge craniul.

James Holmes a ucis, pe 20 iulie, 12 persoane, în timpul premierei filmului Batman, într-un cinematograf din Aurora, Colorado.

Acesta a deschis focul la circa 30 de minute de la începutul fimului, iar panica a crescut prin aprinderea unei grenade cu gaze lacrimogene.

58 de persoane au fost rănite în urma atacului armat. Spectatorii au crezut inițial că totul face parte din prezentarea filmului, până când i-au dat seama că totul este real.

sursa: b1.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/autorul-atacului-de-la-premiera-filmului-batman-intr-un-cinematograf-din-colorado-a-incercat-sa-se-sinucida-in-puscarie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19