Select your Top Menu from wp menus

Autorităţile americane caută o femeie care a reuşit să spargă două bănci în doar 15 minute.

Autorităţile americane caută o femeie care a reuşit să spargă două bănci în doar 15 minute.

Infractoarea a acţionat în Washington DC, SUA, reuşind să plece din ambele instituţii bancare cu bani, potrivit Reuters.

Femeia a fost descrisă ca fiind hispanică, brunetă, îmbracată cu o jachetă pufoasă, eşarfă neagră, pantaloni negri, pantofi albi şi ochelari de soare.

Ea a intrat mai întâi într-o bancă de pe Wisconsin Avenue şi a extras bani luni dimineaţă, iar după nici 15 minute a mers la o bancă de pe Connecticut Avenue unde a făcut acelaşi lucru.

Potrivit poliţiştilor americani, femeia a ameninţat în ambele locuri că are o armă, însă nu a fost dezvăluită suma pe care a extras-o.

Surprinzător este că în înregistrările video infractoarea apare ca fiind calmă şi chiar se uită spre una dintre camerele de filmat.

sursa: apropo.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/autoritatile-americane-cauta-o-femeie-care-a-reusit-sa-sparga-doua-banci-in-doar-15-minute/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19