Select your Top Menu from wp menus

Mașinile cu numere straine mai vechi de 7 ani mai pot fi legalizate

Proprietarii de mașini, cu numere străine, care depășesc vârsta de 7 ani, mai au la dispoziție încă jumătate de an pentru a-și înregistra automobilele în R. Moldova.

După o nouă rundă de negocieri cu misiunea FMI venită în R. Moldova, premierul Vlad Filat a anunțat că Guvernul va face derogări în ceea ce privește înregistrarea mașinilor mai vechi de 7 ani.

”Această derogarea va oferi  venituri la buget, dar și posibilitate proprietarilor de mașini cu numere străine care au intrat deja pe teritoriul R. Moldova să și le înregistreze”, a anunțat premierul, precizând că derogarea nu se referă și la importul de mașini.

Anterior, Guvernul anunțase un termen limită pentru înregistrarea mașinilor cu numere străine până la 1 iunie 2012. Prevederea nu se referea însă la mașinile mai vechi de 7 ani, importul cărora este interzis în R. Moldova.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/automobilele-mai-vechi-de-7-ani-mai-pot-fi-legalizate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19