Select your Top Menu from wp menus

Autocar de pe ruta Italia-Chişinău accidentat în România

Un bărbat a fost rănit, duminică seară, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit pe DN 17, la câţiva kilometri de Bistriţa, de un autocar în care se aflau 22 de persoane, care venea din Italia şi se îndrepta spre Chişinău.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Pop, a declarat că autocarul venea din direcţia Cluj şi se îndrepta spre Chişinău, iar în el se aflau 22 de persoane care s-au îmbarcat din Italia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, Marius Rus, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut duminică seară pe DN 17, după ce un autoturism în care se afla doar şoferul s-a ciocnit de un autocar în care erau 22 de persoane.

„Şoferul a rămas încarcerat. A fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii, el fiind transportat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă la spital. O femeie de 33 de ani din autocar a făcut un atac de panică. I s-au acordat îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital. Dintre pasageri, ceilalţi nu au păţit nimic”, a declarat Marius Rus.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/autocar-de-pe-ruta-italia-chisunau-accidentat-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19