Select your Top Menu from wp menus

Audierea privind extrădarea fondatorului Megaupload.com, amânată până în 2013

Audierea pentru extrădarea fondatorului site-ului de Internet Megaupload.com, cerută de Statele Unite, a fost amânată până în martie 2013, iniţial fiind anunţată pentru luna august, au declarat marţi avocaţii inculpatului.

Creat în 2005 şi având sediul la Hong Kong, site-ul Megaupload, care afirma că are zilnic 50 de milioane de
utilizatori reprezentând 4 la sută din utilizatorii de Internet, a fost închis pe 25 ianuarie.

Statele Unite acuză conducerea site-ului că a obţinut 175 de milioane de dolari din activităţi infracţionale şi că a cauzat un prejudiciu în valoare de 500 de milioane de dolari deţinătorilor de drepturi de autor, propunând copii piratate de filme de cinematograf, programe de televiziune şi alte conţinuturi.

Kim Schmitz, deţinut în Auckland după arestarea sa la 20 ianuarie, a fost eliberat pe cauţiune o lună mai târziu.

În Statele Unite, el riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Megaupload.com a depus în faţa unui Tribunal american o „cerere de anulare” a acuzaţiilor aduse persoanelor responsabile de site. O audienţă pe acest subiect este prevăzută pe data de 27 iulie.
sursa:mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/audierea-privind-extradarea-fondatorului-megaupload-com-amanata-pana-in-2013/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19