Select your Top Menu from wp menus

Au tamponat automobilul poliţiei cu un Mercedes cu marfă de contrabandă VIDEO

Pe traseul Cişmichioi-Vulcăneşti,  şoferul unui Mercedes-Benz Sprinter”  a ignorat cerinţele legitime ale poliţiei de a opri și a continuat deplasarea. Însă, încercînd să-i ocolească pe oamenii legii, a tamponat automobilul poliţiei. Masina  care a fost, totusi,  oprita s-a dovedit a fi plina cu marfa de conbtrabanda in suma de 0,5 milioane de lei. 
Recent, angajaţii Direcţiei investigarea fraudelor a Departamentului poliţie au documentat  un grup de persoane care  transportau mărfuri industriale din Ucraina (km-7), introducându-le ilegal pe teritoriul Republicii Moldova prin posturile vamale, dislocate pe segmentul hotarului Moldo-Ucrainean.

Şoferul unităţii de transport de model „Mercedes-Benz Sprinter”, cetăţean străin,   de 29 de ani, era însoţit de către prietenul său, de 28 de ani, locuitor al s. Musaitu, raionul Taraclia. Oameni legii au depistat marfă industrială în asortiment, introdusă pe cale de contrabandă, în lipsa documentelor de provenienţă legală, costul careia s-ar ridica la 500.000 lei.

Persoanele suspectate de contrabanda , în cazul în care vor fi găsite vinovate, riscă o pedepsă cu închisoare de la 3 la 10 ani, noteaza Centrul de presă al DP MAI.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-tamponat-automobilul-politiei-cu-un-mercedes-cu-marfa-de-contrabanda-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19