Select your Top Menu from wp menus

Au poftit carne de cârlan, au maltratat paznicul şi au talhărit o fermă de animale

Doi tineri sunt bănuiți că ar fi maltratat și amenințat cu un cuțit, paznicul unei ferme de animale din localitatea Pepeni (Sângerei). Apoi, au deposedat victima  de un cârlan.
Duminic trecut,  politia din  Sângerei a fost sesizată despre comiterea unei tâlhării, la o întreprindere specializată în creșeterea animalelor, din satul Pepeni. Sositi la fata locului, colaboratorii politiei au stabulit că două persoane necunoscute au pătruns pe teritoriul fermei, au imobilizat paznicul, l-au amenințat cu un cuțit și au sustras un cârlan, după care, au părăsit locul infracțiunii.
La scurt timp au fost retinuti  doi tineri, originari din aceeași localitate. Unul dintre ei s-a dovedit a fi minor, în vârstă de 16 ani, iar altul este un bărbat, de 36 de ani.
Cei doi sunt cercetați penal în baza art. 188 Cod Penal al RM “Tâlhăria”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-poftit-carne-de-carlan-au-maltratat-paznicul-si-au-talharit-o-ferma-de-animale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19