Select your Top Menu from wp menus

Au început examenele pentru absolvenții gimnaziilor

Primul din cele trei examene pe care urmeaza să le susțină în această sesiune absolvenții de gimnaziu, are loc astăzi. Potrivit datelor Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, la proba de astăzi au fost admiși 5 628 de candidați din 236 instituții de învățământ cu predare în limbile minorităților naționale.

Cel de al doilea examen va avea loc pe data de 8 iunie, la matematică, iar pe data de 12 iunie elevii claselor a IX-a vor avea examen la limba de instruire.

Ultima probă se va desfășura pe data de 15 iunie, la istoria românilor și universală.

În total, la sesiunea de examene pentru absolvirea gimnaziului au fost admiși 30 115 elevi ai claselor a IX-a din 1 110 instituții de învățământ.

Sesiunea repetată va fi organizată în perioada 3 – 6 iulie 2017.

sursa Agora.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-inceput-examenele-pentru-absolventii-gimnaziilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19