Select your Top Menu from wp menus

Au fost aprobate zece indicatoare noi, care vor ghida turiștii prin Republica Moldova

Proiectul prevede completarea Regulamentului circulaţiei rutiere și își propune să faciliteze accesul vizitatorilor la obiectele turistice din Republica Moldova.

Printre indecatoarele noi se numără „Biserică” și va arăta călătorilor cum să ajungă la lăcașele sfinte incluse în Registrul monumentelor ocrotite de stat, iar „Muzeu” către instituțiile din Registrul Muzeelor.

Un alt indicator se va numi „Atelier” și va ghida turiștii spre atelierele meşterilor populari, conform listei Uniunii Meşterilor Populari, iar „Vinărie” sau „Cramă vitivinicolă” către obiectivele vitivinicole care sunt incluse în traseele turistice aprobate de Agenţia Turismului.

O astfel de prevedere se conține în Strategia de dezvoltare a turismului până în anul 2020, aprobată de Cabinetul de miniștri în această primăvară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-fost-aprobate-zece-indicatoare-noi-care-vor-ghida-turistii-prin-republica-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19