Select your Top Menu from wp menus

Au devenit cunoscuţi arbitrii meciului de mâine dintre FC Milsami şi FC Veris

  Marţi, 7 mai, în semifinala Cupei Moldovei Orange, FC Milsami va juca în compania divizionarei secunde FC Veris, informeaza un comunicat de pe milsami.md. Meciul se va disputa pe terenul sintetic al CSCT Buiucani din capitală cu începere de la ora 17-00.

Meciul pe un teren sintetic, pe care Milsami il considera neprielnic pentru un joc onest, va fi filmat de 5 camere de luat vederi pentru a exclude potenţialele incidente.

Astazi, 6 mai, au fost numiti arbitrii care vor conduce cele doua semifinale din Cupa Moldovei ORANGE.
Petru Stoianov va fi arbitru central in meciul FC Veris – FC Milsami din cadrul semifinalei Cupei Moldovei la fotbal. Stoianov va fi asistat de Gorbatov si Gutu, Sergiu Derenov fiind arbitru de rezerva.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-devenit-cunoscti-arbitrii-meciului-in-care-fc-milsami-se-va-confrunta-cu-fc-veris/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19