Select your Top Menu from wp menus

Au demarat lucrările de reconstrucţie a șoselei Chișinău–Ungheni–Sculeni

Prim-ministrul Iurie Leancă a inspectat traseul R1, lângă localitatea Vatra, acolo unde au demarat astăzi lucrările de reconstrucţie a drumului Chișinău-Ungheni- Sculeni.Drumul Chișinău-Ungheni-Sculeni are o lungime de aproape o sută de kilometri. Licitaţia pentru reconstrucţia lui a fost câştigată de compania azeră EVRASCON şi compania cehă OHL. Compania EVRASCON, care a început astăzi lucrările, este responsabilă de reconstrucţia șoselei pe două porţiuni, între kilometrii 6-24 şi 74-96. Aceasta va reabilita drumul și îl va extinde la patru benzi între kilometrii 6 şi 24, va repara podeţurile, va amenaja trotuarele și accesul în curți în localitățile Vatra şi Străşeni.

De cealaltă parte, compania OHL s-a angajat să reconstruiască porţiunea dintre kilometrii 24 şi 68 a șoselei, să reabiliteze zece poduri, să construiască un pasaj denivelat peste calea ferată şi sisteme de colectare şi evacuare a apelor și să construiască un drum de ocolire de opt kilometri a oraşului Ungheni.

Investiţia totală pentru reconstrucţia drumului este de circa 80 de milioane de euro. Șoseaua este reparată cu suportul Băncii Europene de Investiţii.

Lucrările de reabilitare a drumului național Chișinău-Ungheni-Sculeni se vor încheia în luna iulie, 2016.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-demarat-lucrarile-de-reconstructie-a-soselei-chisinau-ungheni-sculeni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19