Select your Top Menu from wp menus

Au confundat un om cu un animal și l-au împușcat în cap

Doi tineri, de 25 și 27 de ani, locuitori ai raionului Cimişlia, sunt suspectați că ar fi împușcat un bărbat la o vânătoare ilegală, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției.

Cadavrul unui bărbat de 46 de ani, locuitor al satului Albina, a fost depistat în fâşia forestieră din extravilanul satului Mereni, raionul Cimişlia. Medicul legist a constatat că decesul a survenit în urma unei împuşcături în regiunea capului. Poliția a inițiat o cauză penală pentru omor.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, s-a stabilit că la 30 septembrie, suspecții aflându-se la braconaj, la marginea fâşiei forestiere dintre satele Albina şi Mereni, l-au împușcat din întâmplare pe bărbat, confundându-l cu un animal, după care au părăsit locul infracțiunii. La 25 octombrie, unul dintre suspecți a fost reținut, iar celălalt este cercetat în libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-confundat-un-om-cu-un-animal-si-l-au-impuscat-in-cap/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19