Select your Top Menu from wp menus

Au câte 17 ani și au fost condamnați la ani grei de pușcărie, pentru omor şi furt

Doi minori din Capitală au fost condamnaţi la ani grei de închisoare pentru furt şi omor intenţionat. Potrivit procurorilor, in august anul trecut , inculpaţii, ambii cu vârsta de 17 ani, au pătruns într-un apartament din sectorul centru al Chişinăului pentru a sustrage bani şi bunuri.

Intrușii au lovit femeia care locuia în apartament cu o piatră, iar în urma leziunilor cauzate victima a decedat pe loc. Minorii au furat bani şi bunuri în valoare de peste 16 mii de lei.

În timpul audierilor, cei doi  şi-au recunoscut vina. Aceştia au fost condamnaţi la opt şi respectiv nouă ani de detenţie. Sentința este cu drept de atac.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-cate-17-ani-si-au-fost-condamnati-la-ani-grei-de-puscarie-pentru-omor-si-furt/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19