Select your Top Menu from wp menus

Au avut zile! Doi bărbaţi au supravieţuit accidentului cumplit si focului care le-a cuprins maşina

Un  accident de circulatie grav s-a produs noaptea trecuta in apropierea satului Step-Soci, Orhei.

Autoturismul Dacia Logan, in care se aflau soferul si un pasager, a derapat de pe traseu, s-a izbit intr-un  copac de pe acostament si a fost aruncat in  camp.

Masina s-a aprins , dar barbatii au reusit sa iasa afara inainte de intetirea focului. Acestia i-au chemat pe pompieri, ba chiar au incercat sa stinga palalaia de sine statator. Ceea ce insa nu le-a reusit.

Incendiul a fost lichidat de catre echipa de interventie din cadrul DSE Orhei,  condusa de locotenentul major al Vasile Guţanu. Potrivit pompierilor, incendiul distrugator a pornit din sectiunea motorului.

Cei doi barbati  din automobil au 36 si, respectiv, 27 de ani. Unul din  ei locuieste in s. Oxintea, Criuleni, iar altul in or. Rezina.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-avut-zile-doi-barbati-au-supravietuit-accidentului-cumplit-si-focului-care-le-a-cuprins-masina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19