Select your Top Menu from wp menus

Au averi de sute de miliarde de euro si masini de mana a doua!

Nu intotdeauna cei mai bogati oameni din lume conduc si cele mai scumpe si luxoase masini . Afla ce masini conduc cei mai bogati oameni din Silicon Valley. 

 Confortul poate veni si cu bani mai putini, chiar daca in spatele tau se afla o avere la care foarte multi viseaza, dar nu prea multi au acces. Asa se intampla si in lumea gigantilor din tehnologie si internet scrie, yoda.ro.

Business Insider a facut un top al masinilor pe care cele mai importante nume din industria IT le conduc in acest moment. Daca nume precum Brin de la Google sau marele Bill Gates conduc masini ale caror preturi se ridica la aproape 100.000 de dolari, sunt si exemple la polul opus. Zuckerberg sau Patzer sunt cateva dintre numele care chiar tin cont de banii din buzunar si-si aleg ce masini cumpara.

1. Mark Zuckerberg se mandreste cu o Acura TSX de 30.000 de dolari.

2. Sean Paker, cofondatorul de la Airtime are un Audi S5 de 50.900$, insa cand e in LA, merge intr-o superba Tesla de 100.000$.

3. Bill Gates, un mare amator de Porsche, are un model 911 de 82.100$

4. Larry Ellison de la Oracle conduce in mod normal un Lexus LFA de 375.000 dolari.

5. Sergey Brin, cofondatorul Google, detine o Tesla de 100.000$.

6. Larry Page, tot de la Google, are tot o Tesla. Da, la fel de frumoasa ca si modelul detinut de Sergey Brin.

7. Michael Dell de la… nu vrem sa ne repetam, insa nu avem de ales… Dell :), conduce un Hummer H2 evaluat la un pret care variaza intre 42.000$ si 48.000$

8. Steve Ballmer de la Microsoft are o avere de 15 miliarde de dolari si prefera sa conduca un Ford hibrid dotat cu tehnologie, logic, Microsoft.9. Aaron Patzer
 este un exemplu perfect de „asa da”. Acesta si-a vandut afacerea Mint catre Intuit cu 170 de milioane de dolari, insa a cheltuit numai 29.000 de dolari pentru un Subaru Outback, pe care si l-a cumparat ca sa-si schimbe prafuitul Ford Contour vechi din 1996.

10. Dustin Moskovitz, cel mai tanar miliardar din topul Forbes, are un Volkswagen R32 Hatchback, o masina evaluata la 33.000$.

11. Elon Musk, milionarul din spatele SpaceX si PayPal, conduce o superba Tesla. Masina nu l-a costat nimic, pentru ca el detine compania.

Sursa: Business Insider.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-averi-de-sute-de-miliarde-de-euro-si-masini-de-mana-a-doua/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19