Select your Top Menu from wp menus

Au atacat, bătut şi jefuit şi vor ajunge la închisoare

Doi tineri din raionul Hînceşti au fost condamnaţi la câte 8 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, furt şi jaf.

Potrivit Procuraturii din Hînceşti, în martie curent, inculpaţii în vârstă de 19 şi 20 de ani, mascaţi şi cu cagule pe cap au pătruns pe teritoriul unei asociaţii de caritate din satul Cioara, l-au atacat pe paznic, cauzându-i vătămări corporale grave, după care au sustras bunuri în valoare de peste 3 mii de lei.

În aceeaşi seară, inculpaţii l-au atacat în stradă pe un trecător lovindu-l cu pumnii şi picioarele, după care i-au sustras bani şi bunuri în valoare de aproximativ 2 mii de lei.

De asemenea, potrivit datelor acumulate de procurori, făptaşii au mai comis un jaf şi pe teritoriul satului Dancu, atacând şi jefuind un localnic.

Sentinţa este cu drept de atac.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-atacat-batut-si-jefuit-si-vor-ajunge-la-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19