Select your Top Menu from wp menus

Au apărut jeanşii cu tastatură şi mouse incorporate în material

O companie de design din Olanda a lansat perechea de jeanşi care duce înţelesul cuvântului “laptop” la un alt nivel. Intitulaţi “Beauty and the Geek”, pantaloni încorporează în partea de sus a materialului accesorii funcţionale precum tastatură, mouse şi difuzoare, notează haker.md.

Erik de Nijs şi Tim Smit, cei doi olandezi din spatele acestei invenţii trăznite, susţin că pantalonii combină practicul cu utilul.

“Nu sunt grei. Au integrate o tastatură, un mouse şi difuzoare în ei şi sunt doar cu puţin mai grei decât o pereche normală de jeanşi”, explică Nijs.

Pantalonii, meniţi să ofere un acces rapid la calculator chiar şi dintr-un spaţiu mic şi incomod, se pot conecta la calculator cu ajutorul unui USB wireless. În cazul în care vor ajunge să se comercializeze, creatorii acestora  estimează că s-ar vinde la preţul de circa 300 de euro, însă momentan nu au fondurile necesare pentru a reproduce la nivel industrial inedita pereche de pantaloni.

sursa: haker.md.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/au-aparut-jensii-cu-tastatura-si-mouse-incorporate-in-material/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19