Select your Top Menu from wp menus

Atracţie fatală: 50.000 de oameni mor anual în timp ce fac sex

Anual, 50.000 de oameni mor în timp ce fac sex. Curios este că doar 25% dintre aceştia au trecut pe lumea cealaltă în timp ce făceau dragoste cu iubita sau soţia.

75% au decedat în timp ce făceau sex cu o altă femeie sau cu o prostituată. La bărbaţi, riscul de moarte în timpul sexului este de 12,5 ori mai mare decât în cazul reprezentantelor polului feminin, notează Teen Problem.
Numărul celor care mor în astfel de situaţii este destul de mare, în decursul veacurilor nume celebre căzând victime jocurilor zbuciumate din dormitor. În 814, împăratul france, Carol cel Mare moare în timpul unei partide de sex. În 939 Papa Leon al VII-lea suferă un infarct în timp ce făcea dragoste cu iubita sa.
Sursa: Realitatea.net

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/atractie-fatala-50-000-de-oameni-mor-anual-in-timp-ce-fac-sex/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19