Select your Top Menu from wp menus

Atitudinea față de tineri, atitudinea față de viitor. Forum la Telenești FOTO

Un forum axat pe situatia  tinerei generatii,  in special,  prin prisma atitudinii autoritatilor fata de tineri,   a avut loc la Telenesti, cu prilejul Zilei Internaționale a Tineretului. Forumul Raional al Tinerilor  s-a desfasurat cu genericul ”Coeziunea societății în diminuarea fenomenelor nefaste în  mediul tinerilor” si cu sloganul Atitudinea față de tineri , atitudinea  față de viitor”.

La evenimentul, care s-a desfasurat t sambata, 17 noiembrie, la Casa de Cultură din Telenești , au participat reprezentanți ai APL și societății civile, părinți, tineri și adolescenți.

Forumul a avut drept  scop consolidarea forțelor societății pentru sprijinirea tinerilor în alegerea unui mod sănătos de viață și reducerea criminalității juvenile, prin  responsabilizarea factorilor de decizie în elaborarea unor programe sociale pentru tineri și includerea lor în proiectul de buget pentru anul 2013;  mobilizarea tinerilor pentru a se include în viața socială, excluzînd tentațiile vicioase din calea lor;  promovarea unor modele pozitive ale tinerilor care reușesc în viață.

In context,   ONG-urile „Concordia” si CMEIC, responsabile de organizarea evenimentului la  Telenesti,  au prezentat  rezultatele ingrijoratoare ale investigației jurnalistice care a fost realizata acum cateva luni in raioanele Orhei si Telenesti, in cadrul proiectului ”Transparență și responsabilitate prin activități comune de tip ”watchdog” și ”advocacy” între mass-media și societatea civilă din Moldova”.Totodata, au fost prezentate istorii de succes legate de finanțarea proiectelor tinerilor și  ale tinerilor care au reușit, cu sprijinul societății civile.

La final, participanti ila Forum au aprobat o Declarație și Angajamentul APL fata de  tineri.

Această activitate a fost organizată în cadrul proiectului ”Transparență și responsabilitate prin activități comune de tip ”watchdog” și ”advocacy” între mass-media și societatea civilă din Moldova”, finanțat de către UNDEF.

  • forum telenesti (5)
  • forum telenesti (4)
  • forum telenesti (3)
  • forum telenesti (2)
  • forum telenesti (1)
  • forum telenesti

 

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/atitudinea-fata-de-tineri-atitudinea-fata-de-viitor-forum-la-telenesti-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19