Select your Top Menu from wp menus

Atentie! Pepsi produce o bautura care poate dizolva un cadavru de şoarece

Un consumator care a dat în judecată compania Pepsi Co. susţinând că a găsit un şoarece într-o cutie de Mountain Dew, a primit un răspuns neaşteptat.

Oficialii Pepsi Co. au contraatacat spunând că sucul ar fi dizolvat pur şi simplu cadavrul şoarecelui, notează Atlanticwire.com, care citează publicaţia Madison County Report.

Rămăşiţele şoarecelui s-ar fi transformat într-un soi de gelatină, până în momentul în care reclamantul a desfăcut cutia de suc, au precizat oficialii Pepsi.

Omul spune că a trimis şoarecele, sau ce a mai rămas din el, pe adresa Pepsi şi că reprezentanţii companiei au distrus dovezile.

sursa: realitatea.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/atentie-pepsi-produce-o-bautura-care-poate-dizolva-un-cadavru-de-soarece/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19