Select your Top Menu from wp menus

Atacul cu rachete al Rusiei asupra Ucrainei a lăsat din nou Moldova, inclusiv Orheiul fără curent electric

Rusia a atacat cu rachete sistemul energetic ucrainean, motiv pentru care în Republica Moldova au avut loc deconectări de curent de avarie. “Din cauza bombardamentelor din Odesa și Kiev a căzut linia. Ne-am deconectat de la ucraineni și din partea Ucrainei”, a afirmat directorul Energocom, Victor Bînzari. Și serviciile operatorilor de telefonie mobilă și fixă sunt indisponibile parțial sau total din cauza deconectării curentului electric.
În contextul deconectărilor masive a energiei electrice în toată țara, Poliția a venit cu un apel către cetățeni să-și păstreze calmul și să țină cont de următoarele recomandări:
„În special la lăsarea întunericului și din cauza vremii instabile solicităm pietonilor să manifeste maximă prudență pe traseu în timpul deplasării, iar șoferii să reducă din viteza cu care circulă în mod normal, pentru a putea reacționa în orice situație de risc; în contextul în care semafoarele nu sunt funcționale, iar iluminatul stradal va lipsi. Aveți grijă de copii și vârstnici; Evitați plimbările noaptea la ore târzii în zonele mai puțin circulate și nesigure; Deplasați-vă în grup! Nu răspundeți la provocări şi evitați persoanele cu comportament suspect sau în stare de ebrietate; Țineți-vă poșeta sau servieta sub brațul care este opus traficului, în această manieră hoții prin smulgere nu vor putea acționa; Sporiți atenția și traversați numai după ce sunteți sigur că o puteți face în siguranță.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/atacul-cu-rachete-al-rusiei-asupra-ucrainei-a-lasat-din-nou-moldova-inclusiv-orheiul-fara-curent-electric/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19