Select your Top Menu from wp menus

ATAC SINUCIGAŞ dintr-un microbuz cu MOLDOVENI la vama ruso-ucraineană. UN MORT ŞI DOI RĂNIŢI

Un barbat a carui identitate nu este cunoscuta s-a detonat in noaptea de joi spre vineri la frontiera ruso-ucraineana, scrie AFP. In urma incidentului, barbatul si-a pierdut viata iar doi vamesi ucraineni au fost grav raniti, potrivit autoritatilor din Ucraina.

Vamesii au descoperit un barbat care se ascundea intr-un microbuz inregistrat in Republica Moldova si care venea din Rusia cu patru moldoveni la bord. Barbatul a prezentat un pasaport rusesc falsificat, a precizat Serghei Astahov, consilier al directorului serviciilor de vama ucrainene.

„Barbatul a detonat un dispozitiv exploziv neidentificat in momentul in care era interogat. Si-a pierdut viata si a ranit doi vamesi. Acestia sunt internati intr-o stare grava”, a precizat acesta.

Incidentul s-a produs in jurul orei 01,00 noapte (22,00 GMT joi) la postul de frontiera Bacevsk, in regiunea Sumy (nord-estul Ucrainei).

Postul de frontiera a fost inchis.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/atac-sinucigas-dintr-un-microbuz-cu-moldoveni-la-vama-ruso-ucraineana-un-mort-si-doi-raniti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19