Select your Top Menu from wp menus

Astazi incepe Anul Nou chinezesc. Ce ne aduce Sarpele Negru de apa?

Anul Nou chinezesc, care incepe pe 10 februarie 2013, marcheaza intrarea sub semnul Sarpelui Negru de apa, simbol al intorsaturilor de situatie neasteptate si al marilor schimbari.

Conform zodiacului chinezesc, Sarpele Negru de apa, al saselea semn, dupa Dragonul zburator, in ciclul care se reia o data la 12 ani, este atat un simbol al inteligentei si intelepciunii, cat si unul al instabilitatii.

La ce sa ne asteptam in anul chinezesc guvernat de Sarpele Negru de apa

Horoscopul chinezesc pentru 2013, anul Sarpelui Negru de apa, anunta fie o perioada cu reusite extraordinare, fie una plina de tragedii. Anul Nou poate fi, pentru cele mai multe semne din zodiacul chinezesc, o perioada a realizarilor, dar poate fi si un an al pierderilor majore, ireversibile.

Astfel, odata cu intrarea in noul an chinezesc, se recomanda cumpatarea, ratiunea, chibzuinta si toleranta. Sarpele Negru nu este un semn al contrariilor in amor, asa ca nu sunt recomadate nici delasarea si pasivitatea, dar nici repeziciunea sau increderea excesiva in propria persoana.

Caracteristicile persoanelor nascute sub semnul Sarpelui Negru de apa

Sarpele Negru de apa, desi timid si retras, reprezinta pericolul ascuns de sub apa, care, odata deranjat sau nesatisfacut se poate intoarce, poate musca sau se poate razbuna. Desi aparent retrasi, Serpii Negri de apa sunt cei mai seducatori oameni, carisma lor fiind incontestabila.

Persoanele nascute sub semnul Sarpelui Negru de apa sunt, de cele mai multe ori, independente, libere, extrem de iscusite sau chiar sirete. Totodata, aceasta viclenie se poate intoarce impotriva lor, intrucat apa, elementul care ii caracterizeaza, presupune flexibilitate si miscari bruste, lucruri care nu sunt intotdeauna cele mai inspirate.

Sarpele Negru de apa este tacut, precaut, nu se face remarcat prin zgomot, ci prin miscari, prin mobilitate. Miscarile bruste reprezinta, in cazul Sarpelui de apa, modalitatea principala de a atrage atentia. Acest semn zodiacal nu suporta sa nu fie bagat in seama, cea mai mare reusita a sa fiind afirmarea publica.

sursa: ziare.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/astazi-incepe-anul-nou-chinezesc-ce-ne-aduce-sarpele-negru-de-apa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19