Select your Top Menu from wp menus

Astăzi continuă procesul de judecată contra Primăriei Orhei în cazul semnăturilor pentru referendum

La Judecătoria Orhei astăzi are loc continuarea procesului de judecată în care Primăria Orhei a fost atacată pentru refuzul de a aplica ștampila pe listele cu semnăturile orheienilor care se pronunță în favoarea organizării unui referendum republican.

Ieri, în prima zi a procesului,  instanța a decis amânarea ședinței la solicitarea unui avocat care reprezintă Primăria.

Codul Electoral prevede că, înainte de a fi prezentate la Comisia Electorală Centrală, listele de subscripţie trebuie să fie autentificate prin aplicarea pe fiecare foaie a ştampilei autorităţii publice locale.

Inițiatorii referendumului, Platforma DA, propune reducerea numărului de deputați de la 101 la 71 și anularea imunității acestora. 

Intr-un comunicat de presă pe care l-a emis ieri, atunci când urma să aibă loc procesul de judecată,   Primăria orașului Orhei anunţa că va autentifica  listele de subscripție.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/astazi-continua-procesul-de-judecata-contra-primariei-orhei-in-cazul-semnaturilor-pentru-referendum/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19